Valikko Sulje

Myynti- ja toimitusehdot

MYYNTIHINNAT

Hinnat ovat netto-hintoja, sitoumuksetta vapaasti varastoissamme. Uudet osat sisältäen ALV:n 24 %. Emme vastaa luettelossa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Hinnat ovat julkaisupäivän hintatason mukaiset. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kaikki hinnat koskevat yhtä kappaletta ellei toisin mainita. Verkkokaupan hinnat eivät ole voimassa varaston noutomyymälässä.

TILAUSTAVAT

Verkkokauppa:

Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaus. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Valittuasi haluamasi tuotteet siirry kassalle. Valitse toimitustapa. Täytä asiakastiedot ja hyväksy toimitusehdot. Valitse maksutapa ja sieltä siirry maksamaan. Tilaus on perillä välittömästi, ja saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tilaamasi tuotteet valitulla kuljetusmuodolla tilatusta tuotteista riippuen.

Sähköpostitilaus:

Helppo tapa tehdä kysely tuotteesta on sähköposti. Saatuasi haluamasi informaatio voit tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta.  Ota yhteyttä sähköpostilla: maalari@okpainting.fi

Puhelintilaus:

Ota yhteys puhelimella. Jos emme heti vastaa, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Puh. 044 523 9202.

Tilauksen noutamatta jättäminen:

Toimitukset, jotka on jätetty noutamatta tai palautetaan väärään osoitteeseen, perimme toimituskulut jotka rahdeista aiheutuu.

MAKSUTAVAT

Verkkopankki: Maksusuoritus tilausta tehtäessä verkkopankkisi kautta. Checkoutin verkkomaksupalvelun kautta voit tehdä ostoksesi myös mm. Collector -luotolla tai -lasku/osalaskulla sekä Visa, Visa Electron tai Master Card kortilla. Tutustu Checkoutin maksupalveluun heidän kotisivullaan www.checkout.fi.

Lasku: Postitse tuleva lasku. Vain yritysasiakkaat sekä muut laskutussopimuksen kanssamme tehneet asiakkaat.

Tilauksen jälkeen saat aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Verkkokaupassa tekemäsi ostoksen voit myös noutaa suoraan varastolta. Muistathan, että tavaran toimituksen edellytys on maksusuoritus.

TOIMITUS

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman pian. Pidätämme oikeuden siihen, että tuote on myyty loppuun tai sitä ei ole enää saatavissa tavarantoimittajiltamme. Mikäli jonkin tuotteen saatavuus on loppu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena, tai sitä ei ole saatavissa.

Mikäli haluat perua tilauksen voit tehdä sen ilman kustannuksia sähköpostitse tai soittamalla. Peruutus tulee tehdä mahdollisimman pian. Tilauksen peruutus on mahdollista siihen saakka kunnes sähköpostiisi tulee ”tilaus käsittelyssä” viesti. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta klo. 12.00 mennessä, ellei lähetys ole jo toimitettu.

RAHTI- JA TOIMITUSMAKSUT

Toimitukset lähetetään Matkahuollossa tai autorahtina. Kuljetusteknisistä syistä lähetämme vanteet ym. suuret tuotteet autorahtina esitetyn tarjouksen mukaisesti. Matkahuollon välityksellä lähetämme kooltaan pienempiä alle 35kg tuotteita. Verkkokaupassa ennen maksutapahtumaa saat tuotteelle automaattisesti sille sopivan ja edullisimman kuljetusmuototarjouksen. Kun hyväksyt sen, toimitamme tilaamasi osat haluamaasi osoitteeseen. Mikäli rahtiehdotus ei ole toiveittesi mukainen ota yhteys myyjään. Toimitamme tuotteet aina tuotteelle parhaiten sopivalla kuljetuksella.

 Kuljetusmuodot Maksu Tuotteiden luokittelu
 Matkahuolto alkaen18,60 € tuotteen mukaan
 Erilliskäsittelymaksu 8,68€ tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle62,00 €painavat tuotteet

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Mikäli olet tilannut sopimattoman tuotteen, voit vaihtaa sen toiseen tuotteeseen. Toimituksia koskevat huomautukset tulee tehdä viipymättä, mutta viimeistään kolmen (3) päivän kuluessa. Palauttamasi tuotteen tulee luonnollisesti olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset, kuten rahti, toimitus- ja pakkauskustannukset maksaa palauttaja. Mikäli palautus suoritetaan myyjän kustannuksella, pidättää myyjä oikeuden vähentää toimituskulut mahdollisesti palautettavasta kauppasummasta. Palautus tapahtuu asiakkaan vastuulla. Normaalisti tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä toimituspäivästä lukien. Mikäli palautat tuotteen, ota yhteyttä myyjään ennen tuotteen palauttamista. Muista kirjoittaa tilinumerosi kuittiin, jonka liität palautuksen saatteeksi mahdollista rahapalautusta varten. Checkoutin kautta maksetuissa laskuissa rahapalautus tapahtuu Checkoutin kautta. Palautus voidaan toimittaa ainoastaan Matkahuollon kautta. Emme lunasta posti- tai bussiennakolla lähetettyjä palautuksia. Pidämme oikeuden vähentää kauppasummasta 25% käsittely ym. kuluja varten. Rahtikustannuksia ei palauteta. Tehdessäsi tilauksen olet hyväksynyt kaikki Ok Painting Work -verkkokaupan toimitus- ja myyntiehdot.

TAKUUT

Uusilla varaosilla on maahantuojan lupaamat takuut materiaali- ja valmistus virheiden osalta. Takuu ei korvaa normaalia kulumista, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Takuu ei koske erikseen autoon kytkettäviä sähkökomponentteja.

VAHINGOITTUNUT LÄHETYS

Autorahti: Tarkasta tuotteet välittömästi rahdin kuljettajan kanssa kun ne jaetaan jako-osoitteessa. Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai vahingoittunut, merkitse kuljettajalle jäävään rahtikirjaan mahdollinen reklamaatio tuotteissa havaisemistasi virheistä. Mikäli reklamaatiota kuljetusvauriosta ei merkitä rahtikirjaan (lakisääteinen) siirtyy vastuu vahingosta tavaran vastaanottajalle. Ota tämän jälkeen heti yhteyttä myyjään. Tarkastamme aina tuotteiden virheettömyyden ennen tilauksen lähettämistä. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme vahingoittumiset. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Matkahuolto: Matkahuollon kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Pakettia noudettaessa kannattaa tarkastaa sen kunto virkailijan ollessa paikalla. Mikäli vaurioita havaitaan, tee vahinkoilmoitus heti virkailijan kanssa. Ota tämän jälkeen yhteyttä myyjään. Piilevissä vaurioissa huomautus on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Kuluttajasuojalain mukaan kuluttajan reklamointi on tehtävä kohtuullisessa ajassa joka yleisen linjauksen mukaan on 14 vuorokautta.